Sviatky Veľkej noci , ako aj iné sviatky roka, sú bez pochýb obdobím, kedy nakupujeme viac ako inokedy. Aj keď o nich s obľubou hovoríme ako o sviatkoch hojnosti, ľahko podliehame predveľkonočným  nákupom a nevyhneme sa tak ani nákupnému stresu.

Milí naši zákazníci, s predstihom vám predkladáme našu ponuku  a vyberte si z kvalitných potravín, ktoré by  nemali chýbať na veľkonočnom stole.  Veľká noc je už tradične symbolom príchodu jari , „šibačky“ a spája sa samozrejme s hojnosťou jedla po 40 dňovom pôste.  FARMAMARKET pripravuje pre labužníkov dobrého a zdravého  typického veľkonočného jedla množstvo špecialít, mäsových výrobkov – klobásky, šunky, tradičná údená krkovička, mangalicové výrobky, hydinu z domáceho chovu,  bio hovädzie a teľacie mäso, klasické hovädzie a bravčové mäsko, pstruhy,  domáce vajíčka, majonézu na zemiakový šalát, domáce knedle, mliečne výrobky – syry, korbáčiky, dobré vínka, mušty, pivá, osviežujúce nápoje a šťavy a veľa iných veľkonočných  dobrôt. Do pozornosti dávame tradične ako po iné roky opäť aj možnosť objednávok na jahniatka a novú možnosť objednať si morky od pána Petránka. 

Objednávky prijímame do 18.3.2016 a budú vybavené dňa 23.3.2016 pred sviatkami. Pripomíname objednávky aj na pekárenské výrobky– chlebík, pečivo, makovníky, orechovníky a vianočky z tradičnej slovenskej pekárne z Belej.

 No a pre tých, ktorí chcú mať pred sviatkami Veľkej noci maximálnu pohodu, ponúkame „donášku do domu“ – už tradične medzi našimi zákazníkmi obľúbený „BEDNIČKOVÝ PREDAJ". 

 Všetko nájdete na webovej stránke FARMAMARKETU – www.farmamarket.sk