„ NATURIQ je spojením prírody, rozumu a inovácie prinášajúcej potešenie z toho, čo je dobré – pre zdravie aj pre chuťové poháriky.“ Hlása úvodné motto tejto malej rodinnej firmy. Dovoľte nám milí zákazníci, aby sme vám predstavili ďalšiu z noviniek, ktorá obohatila pulty nášho FARMAMARKETU.

Príbeh vzniku spoločnosti vychádza z osobných skúseností jej zakladateľov. Ako píšu na svojej oficiálnej webovej stránke www.naturiq.sk , žili typickým nezdravým životným štýlom, plným rýchlych jedál, cigariet a kávy. Jedného dňa sa rozhodli urobiť hrubú čiaru za týmto nekonečným kolobehom. Výsledkom ich tvorivej činnosti v oblasti využívania potravín je novinka, ktorú vám práve predstavujeme. Na našich pultoch nájdete miešané „ muesli “, mix orieškov a šalátových semiačok, každý produkt je vyskladaný tak, aby spĺňal tri základné princípy: funkčnosť, nutričný potenciál a emočný element.

„Naše výrobky musia napĺňať účel, na ktorý sú určené a to z pohľadu výživy aj zdravotných benefitov. Musia byť čo najmenej spracované, organické a zachovávajúce si všetky nutričné elementy počnúc vitamínmi a končiac energetickým potenciálom s ohľadom na čo najmenšie zataženie organizmu. Taktiež chceme, aby oslovovali nielen „rozum“ našich zákazníkov, ale aj „srdce“. Naše výrobky musia skvelo chutiť aj bez akýchkoľvek umelých prísad, farbív a zvýrazňovačov chute a vône.“

Dúfame, že vás nové produkty vo FARMAMARKETE oslovia a prijmete ich s pozitívnou odozvou.

Váš FARMAMARKET.