Milí priatelia, začíname s objednávkami poctivých farmárskych dobrôt na Veľkú noc, ktorá sa tradične spája s hojnosťou dobrého poctivého jedla. 
Preto pripravte šibačom a svojim blízkym naozajstné farmárske hody z FARMAMARKETU :) Pre labužníkov dobrého jedla v ponuke máme pre Vás pripravené  tradičné výrobky na kompletné veľkonočné menu - domáce klobásky, tradičné údené mäsko, domácu údenú či neúdenú šunku, jahňacinu, Bio vyzreté teľacie a hovädzie mäsko,farmársku hydinu, domáce králiky, domáce vajíčka, ktoré sú symbolom Veľkej noci, výborný domáci chren, pikantnú horčicu z medvedieho cesnaku, čerstvý chlebík pečený v kamenných peciach a iné sladké pekárenské dobroty - makovníky, orechovníky, vianočku, RAW koláčiky a sladkosti. Pre dobrú náladu šibačov, ponúkame lahodné BIO vínko, pivo z rožňavského pivovaru, rôzne osviežujúce šťavy,bio mušty a nápoje. V ponuke máme rôzne druhy múk na pečenie domácich chlebov či sladkých zákuskov, kvalitný biely, hnedý a modrý mak, trstinový cukor. Veľká noc sa nezaobíde bez tradičného zemiakového šalátu, na prípravu ktorého ponúkame domáce zemiaky, domácu mrkvu, cibuľu, petržlen, cviklu a inú sezónnu zeleninku či kvalitnú majonézu. Nemali by chýbať rôzne druhy tradičných syrov - pól ročné polotvrdé zrejúce, parené syry - NOVINKA vo FARMAMARKETEkorbáčiky, nite a pod.  
Objednávajte už teraz poctivé slovenské produkty na našich predajniach FARMAMARKETU.  Radi Vám ponúkneme to najlepšie čo máme. Pre tých, ktorí neradi chodia nakupovať, ponúkame ON LINE nakupovanie na www.FARMAMARKET.sk . Využite ponúkané pohodlie a "veľkonočný  bedničkový nákup"  prinesieme priamo až k Vám. 
Váš FARMAMARKET. Tešíme sa na vašu návštevu.