Program ochutnávok FARMAMARKET CENTRUM od 20.4.2015 do 25.4.2015

Milí priatelia , príďte si vychutnať ochutnávky poctivých slovenských tradičných produktov a zaujímavé zvýhodnené AKCIE vo FARMAMARKETE na ulici Vojtecha Spanyola 1A ( pod sociálnou poisťovňou).

Otváracie hodiny:
Po - Pia 8:30 - 18:00 hod
Sobota 8:30 - 12:00 hod

PONDELOK: ochutnávka ovocných štiav, muštov a bio nápojov

ochutnavka 01

UTOROK: ochutnávka sladkých domácich džemov, marmelád, pečených čajov a ovocných chutney

Program ochutnávok FARMAMARKET CENTRUM od 20.4.2015 do 25.4.2015 Milí priatelia , príďte si vychutnať ochutnávky poctivých slovenských tradičných produktov a zaujímavé zvýhodnené AKCIE vo FARMAMARKETE na ulici Vojtecha Spanyola 1A ( pod sociálnou poisťovňou). PONDELOK: ochutnávka ovocných štiav, muštov a bio nápojov UTOROK: ochutnávka sladkých domácich džemov, marmelád, pečených čajov a ovocných chutney ŠTVRTOK: ochutnávka syrov a mliečnych výrobkov priamo zo slovenských salašov TEŠÍME SA NA VAŠU NÁVŠTEVU A VERÍME, ŽE VÁM BUDEME AJ NAĎALEJ PRINÁŠAŤ TO NAJLEPŠIE, ČO NA SLOVENSKU MÁME. VÁŠ FARMAMARKET.

ŠTVRTOK: ochutnávka syrov a mliečnych výrobkov priamo zo slovenských salašov

Program ochutnávok FARMAMARKET CENTRUM od 20.4.2015 do 25.4.2015 Milí priatelia , príďte si vychutnať ochutnávky poctivých slovenských tradičných produktov a zaujímavé zvýhodnené AKCIE vo FARMAMARKETE na ulici Vojtecha Spanyola 1A ( pod sociálnou poisťovňou). PONDELOK: ochutnávka ovocných štiav, muštov a bio nápojov UTOROK: ochutnávka sladkých domácich džemov, marmelád, pečených čajov a ovocných chutney ŠTVRTOK: ochutnávka syrov a mliečnych výrobkov priamo zo slovenských salašov TEŠÍME SA NA VAŠU NÁVŠTEVU A VERÍME, ŽE VÁM BUDEME AJ NAĎALEJ PRINÁŠAŤ TO NAJLEPŠIE, ČO NA SLOVENSKU MÁME. VÁŠ FARMAMARKET

TEŠÍME SA NA VAŠU NÁVŠTEVU A VERÍME, ŽE VÁM BUDEME AJ NAĎALEJ PRINÁŠAŤ TO NAJLEPŠIE, ČO NA SLOVENSKU MÁME.
VÁŠ FARMAMARKET.