Milí priatelia, na začiatku roka 2016, koncom januára FARMAMARKET pripravuje pre vás nový koncept FARMAMARKET BISTRO.

V marci v roku 2014 vznikla naša značka FARMAMARKET s cieľom priniesť na trh kvalitné potraviny od slovenských farmárov, rodinných firiem, malovýrobcov, pestovateľov a chovateľov. Vďaka vašej priazni sme zistili, že sa uberáme správnym smerom. Naši zákazníci majú záujem o kvalitné potraviny a chcú podporovať Slovensko. Počas uplynulých dvoch rokov sa nám podarilo otvoriť dva obchodíky, ktoré si stihli vybudovať slušnú základňu stálych zákazníkov. Na pulty sme priniesli viac ako 100 rôznych dodávateľov, o ktorých sa bežný spotrebiteľ nedozvie. Neustále sa chceme zdokonaľovať v tom, čo robíme, a tak sa snažíme tieto naše kvalitné suroviny preniesť aj ďalej, do gastro oblasti. Snažíme sa o spoluprácu  s viacerými reštauráciami, ktoré sú odhodlané variť nielen chutne, no najmä KVALITNE. Práve kvalita surovín v reštauráciách nás priviedla na myšlienku otvoriť vlastné BISTRO, FARMAMARKET BISTRO. Malé útulné bistro v centre mesta Žilina vám bude ponúkať denne jedno až dve varené jedlá, našu stálu ponuku z domácich dobrôt, kvalitnú kávičku a iné vybrané produkty z našich obchodíkov. Všetko, čo nájdete v našej ponuke, bude z našich DOMÁCICH POCTIVÝCH POTRAVÍN. Od mäska, cestovín, pečiva, všetkých pochutín, omáčok, naše koreniny bez glutamánu a bez soli. Zaručujeme, že u nás nenájdete žiadne polotovary ani lacné suroviny.  Chceme variť chutne, jednoducho no najmä VÝŽIVNE!!!

Touto cestou sa prihovárame nielen vám, milí naši zákazníci, ale aj POTENCIONÁLNYM ZÁUJEMCOM do nášho tímu. Hľadáme šikovného KUCHÁRA, ktorého práca napĺňa, chce sa realizovať  a má záujem pracovať s kvalitnými surovinami. Neváhajte a posielajte životopisy na farmamarket1@gmail.com..

Z celého srdca dúfame, že s vašou podporou sa stretne aj tento náš projekt. Ukážme spoločne, že nemáme v záujme hazardovať s naším zdravím, že keď si zákazník zaplatí, má dostať kvalitu, nie len lacné napodobeniny akože potravín.

Držte nám palce a vidíme sa v januári 2016 v našom BISTRE!!!

Váš FARMAMARKET!